This is default featured slide 1 title

You can completely customize the featured slides from the theme theme options page. You can also easily hide the slider from certain part of your site like: categories, tags, archives etc. More »

This is default featured slide 2 title

This is default featured slide 3 title

This is default featured slide 4 title

This is default featured slide 5 title

PENUNDAAN BENGKEL PEMBINAAN BAHAN PEMBELAJARAN MELALUI PELANTAR FORG VLE UNTUK PENGETUA DAN GURU BESAR ZON PENGERANG

frogvle

Assalamualaikum dan Salam Permuafakatan Johor.

Adalah dimaklumkan bahawa Bengkel Pembinaan Bahan Pembelajaran Melalui Pelantar FROG VLE bagi Pengetua Dan Guru Besar Zon Pengerang yang berlangsung pada 26 dan 27 November 2014  ditunda kepada 1 Disember 2014. Ini kerana pada tarikh tersebut bertindih dengan Pengumuman Keputusan UPSR.

BENGKEL PEMBINAAN LAMAN PEMBELAJARAN FROG VLE KEPADA PENGETUA DAN GURU BESAR ZON PENGERANG

frogvle

Pejabat Pendidikan Daerah Kota Tinggi dengan kerjasama Pusat Kagiatan Guru Pengerang akan mengadakan Bengkel Pembinaan Laman Pembelajaran FROG VLE Kepada Pengetua Dan Guru Besar Zon Pengerang.

Surat Panggilan Bengkel boleh dimuat turun daripada laman portal PPD Daerah Kota Tinggi dibawah bidang pengurusan.

SELAMAT BERCUTI BUAT SEMUA WARGA PENDIDIK

selamat_bercutiq

Kami warga kerja PKG Pengerang Mengucapkan Selamat Bercuti kepada semua warga pendidik. Miliki masa berkualiti bersama keluarga.